Hier is al het multimedia materiaal van het Monsanto Tribunaal en de People’s Assembly te vinden. Het gaat onder meer om foto´s, korte interviews en alle video´s van de twee hoorzittingdagen in Den Haag die in verschillende talen zijn vertaald. Onderaan deze pagina heeft u ook toegang tot de schriftelijke opmerkingen van de getuigen en advocaten.

  • Foto´s

Talentvolle fotografen legden op vrijwillige basis de mooiste beelden van het Monsanto Tribunaal en de People’s Assembly vast. Bekijk hun fotoalbums van deze drie dagen in Den Haag door op de foto hieronder te klikken.

  • Video´s

De video´s van de hoorzittingen op het Tribunaal zijn nu online beschikbaar. Bezoek onze Vimeo-pagina voor alle video´s van de civiele tribunaal en de korte interviews die daar en op de People’s Assembly zijn afgenomen. Klik HIER om naar alle video´s in de Engelse taal te gaan.

Hieronder Timothy Litzenburg, een advocaat die ongeveer 1000 burgers uit de Verenigde Staten vertegenwoordigt die lijden aan Non-Hodgkin Lymfomen. Bij de helft van deze groep gaat het om boeren die routinematig zijn blootgesteld aan producten van Monsanto en specifiek aan glyfosaathoudende onkruidverdelgers.

  • Schijftelijke getuigenissen

Klik HIER om de schriftelijke opmerkingen te downloaden en lezen die door getuigen, advocaten en deskundigen naar de rechters zijn gestuurd.


Contact